Tudnivalók

A LÉGVÁRAK BÉRLÉSÉRŐL ÉS HASZNÁLATÁRÓL

 1. lépés: Mérjük fel, mekkora terület áll rendelkezésre! Légváraink pontos mérete és helyigénye fel van tüntetve, ezeket mindenképpen figyelembe kell venni, a légvárnak körül járhatónak kell lennie.
 2. lépés: Áramforrás szükséges a légvárak üzemeltetéséhez 20 méteres körzetben, ehhez hosszabbítót biztosítunk.
 3. lépés: Légvárainkat füves, sík felületre telepítjük, ez a rögzítés szempontjából nagyon fontos, ha nem megoldható a füves terület, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a rögzítés lehetőségeiről egyeztetni tudjunk. A telepítés helyszínéről távolítsanak el minden olyan tárgyat, ami kiszúrhatja, veszélyeztetheti a légvár épségét. Beltéri telepítés esetén kérjük figyelembe venni légváraink magasságát.
 4. lépés: Ha az első három lépés mindegyikét teljesíteni tudja, nincs más teendő, mint a kiszemelt légvárat lefoglalni. A foglalás történhet honlapunkon az online foglalási felületen,  telefonon (+36 30 849 6995) vagy Facebook üzenetben.

Foglalás után visszajelzünk, és ha kérdésünk van, feltesszük a helyszínnel kapcsolatban. A telepítés előtti napon felvesszük a kapcsolatot, és egyeztetünk az időjárást illetően. Rossz idő esetén automatikusan töröljük a rendeléseket. Eső, erős szél és 15 °C alatti hőmérséklet esetén nem tudjuk légvárainkat telepíteni.

Légvárainkat minden esetben mi telepítjük, ami pár percet vesz igénybe. Takarófóliát, hosszabbítót biztosítunk.

Ha a területen automata öntöző rendszer van telepítve, kérjük kikapcsolni a légvár használati idejére, illetve az öntöző rendszer csövezésének pontos helyét meghatározni, hogy telepítésnél nehogy megsértsük, amennyiben ezt az információt nem tudja biztosítani az esetleges károkért a bérlő a felelős.

A légvárat, a légbefúvó motort víz nem érheti!

A kitelepített légvár helyét és módját megváltoztatni, arrébb rakni tilos, ezért felelősséget nem vállalunk, a keletkezett károkat pedig a bérlő vállalja.

A bérleti díjat a légvár felállítása után készpénzben kell kifizetni a helyszínen.

A kiszállítás időpontja délelőtt 8 és 11 óra között történik, elszállításuk pedig 18 és 21 óra között. Ettől eltérő időpontokat a telefonos egyeztetés során pontosítjuk.

Amennyiben a légvár már kiszállításra került, de a beüzemelése akadályokba ütközik a megrendelő jóvoltából, úgy minimum a díj 50%-a fizetendő.

Debrecen belterületén a kiszállítás ingyenes. Egyéb településekre történő szállítási díjainkról érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

Légváraink csak felnőtt felügyelettel, saját felelősséggel használhatóak!

Légvárban tartózkodó személyekre (gyerekekre) vonatkozó rendszabályok:

 • Gyerekek csak felnőtt felügyelet mellett tartózkodhatnak a légvárban, mindig jelöljünk ki egy személyt, aki felügyeli őket!
 • A légvárba tilos bevinni éles, szúró, vágó eszközt, cipőt, szemüveget, ékszereket, hegyes csatokat, kemény tárgyat, játékot, stb.!
 • Tilos szegecses, cipzáras farmerben használni a légvárat, gyerekeink kényelmes öltözetben használják!
 • Zokni használata kötelező higiéniai okok miatt és a balesetek elkerülése végett!
 • Ételt, italt bevinni tilos, rágózni tilos!
 • Légvárainkat csak egészséges személyek használhatják!
 • Egyidejűleg korban és nagyságban hasonló gyerekek használják légvárainkat!
 • A légvár oldalfalára felmászni, onnan leugrálni szigorúan tilos!
 • A csúszdán visszamászni, a csúszda oldalfalára felmászni szigorúan tilos!

A légvár közvetlen közelébe tartózkodó személyekre vonatkozó rendszabályok:

 • A légvár 10 méteres körzetében a dohányzás és nyílt láng használata szigorúan tilos!
 • Alkohol és egyéb befolyásoltság alatt álló személyeket kérjük a magatartási szabályokat tartsák be!
 • A gyerekekért felelős személy kérjük figyeljen , ha eldurvul a játék, intézkedjen, irányítsa, szabályozza a gyerekek viselkedést, figyeljen, hogy a légvárban egyszerre mindig az előírásnak megfelelő számú gyerek tartózkodjon!
 • Áramszünet estén a gyerekeket azonnal ki kell vinni a légvárból!

Rossz idő esetén:

 • Eső, vihar esetén először áramtalanítani kell, a légbefúvó motort nedvesség elől elzárni köteles. A légbefúvó motort víz nem érheti, száraz, fedett helyre kell vinni.

 • A légvárat az általunk biztosított ponyvával azonnal letakarni, óvni a nedvességtől.

 • A vihar elmúltával a légvárat úgy telepítse újra, hogy azt sérülés, vagy kár ne érje az újbóli használat során és a gyerekek testi épségét ne veszélyeztesse.

 • A légvár a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával ingyenesen lemondható. 48 órán belül már nem fogadjuk el a lemondást, ebben az esetben a foglalási díj 50%-a fizetendő.
 • A lemondást telefonon (+36 30 849 6995) vagy Facebook üzenetben tudjuk fogadni. 

Nem vállalunk felelősséget a rajtunk kívül álló okok következtében keletkezett károkért, és a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért, balesetekért! Károkozás esetén – a káresemény mértékének függvényében – a bérbeadó minimum két napi bérleti díjat követelhet a bérlőtől, maximum az ugrálóvár bruttó piaci értékének 70%-át!