A DebrecEni Légvár bemutatja…

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR 2024

DEBRECENBEN

2024. július 8 – augusztus 2.

Szeretettel várunk minden 5 – 12 év közötti gyermeket a DebrecEni Légvár Nyári napközis táborába!

Az 1. turnusra még eddig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
mp

A DebrecEni Légvár 5-12 éves gyermekek számára hirdet tábort, melyben három turnus közül lehet választani. Minden héten hétfőtől péntekig várjuk az apróságokat egy vidám nyári kalandra, a Kerekestelepi Kemping területén. A táborban szakképzett pedagógusok koordinálják a gyerekek tevékenységeit. Minden nap változatos programok, játékos feladatok, vendég előadók várják a gyerekeket. A programok színesek, fiúk, lányok egyaránt jól érezhetik magukat. Rengeteg program, vidámság, móka, kacagás.

HELYSZÍN

Kerekestelepi Kemping

4030 Debrecen, Lomnic utca 1-3.

IDŐPONTOK

3 turnus

SZERVEZŐ

DebrecEni Légvár

nyári napközis tábor a DebrecEni Légvárral

Ez a tábor Nektek szól,

ha szeretnéd, hogy csemetéd…

A tábor teljes időtartama alatt a gyerekek korlátlanul használhatják légvárainkat!

Így fog kinézni egy napunk

Érkezés


Az utazás egyénileg történik. Reggel 7:30 és 8:45 között várjuk a gyermekek érkezését. A gyermekek átvétele a Kemping bejáratánál történik majd.

Az 1. napon kérjük, hogy hozzátok magatokkal a kitöltött egészségügyi alkalmassági nyilatkozatot, valamint a részvételi díj 2. részletét. 

Hogy miket hozzatok magatokkal a jókedven kívül? Ide kattintva megnézhetitek a felszerelési listánkat, melynek vannak kötelező és javasolt elemei egyaránt. Továbbá kérjük tekintsétek meg itt mik azok a tárgyak, amik táborba hozatala kifejezetten tilos!

Programok


Érkezést követően tízóraival kínáljuk a gyerekeket, majd kezdetét veszik színes programjaink, melyek listáját itt tudod megnézni. Mindezek mellett a gyerekek a tábor egész ideje alatt korlátlanul használhatják légvárainkat. Továbbá minden nap lehetőség van átlátogatni a Kerekestelepi Fürdő területére, ahol felügyelet mellett fürdőzhetnek a gyerekek. 

Programjaink között ebédet, majd uzsonnát is biztosítunk a gyermekek számára. 

A napi 3x-i étkezést a Hajdúsági Étterem "Gödör" biztosítja. A nap során odafigyelünk a folyamatos folyadékpótlásra is víz, szörp, limonádé formájában. 

Távozás


A hazautazás egyénileg történik. A gyerekeket 15:30 és 16:30 között vehetitek át a Kemping bejáratánál.

Kérjük figyeljetek a pontos érkezésre!

Programok

A teljesség igénye nélkül…

kreatív foglalkozás, kézműves foglalkozás, festés, kavicsfestés
lufi bohóc

Programjainkat a korosztályoknak megfelelően alakítjuk. A programok változtatásának jogát fenntartjuk.

kreatív foglalkozás, kézműves foglalkozás, festés, kavicsfestés
lufi bohóc

Programjainkat a korosztályoknak megfelelően alakítjuk. A programok változtatásának jogát fenntartjuk.

Részvételi díj: 49.000 Ft / fő

Kedvezmény: Testvérek vagy tavalyi táborozók esetén 45.000 Ft / fő

Jelentkezési határidő: a kiválasztott turnus előtti csütörtök

Egyéb fontos információ

Jelentkezni a jelentkezési űrlap pontos kitöltésével és 30.000 Ft befizetésével lehet, melyet banki átutalással várunk. A jelentkezési lap beküldését követően emailben elküldjük az átutaláshoz szükséges adatokat.  Ha az utalás megtörtént a jelentkezés végleges. A második részletet a tábor első napján a gyermekek átvételekor készpénzben szedjük az innen letölthető egészségügyi alkalmassági nyilatkozattal együtt. Bármelyik hiányában a gyermek nem tudja megkezdeni a tábort.

A szabad helyek lefoglalása a jelentkezések sorrendjében történik, a turnusok létszáma korlátozott.

FONTOS! A táborban kizárólag egészséges, az egészségügyi alkalmassági nyilatkozatban szereplő tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző gyermek vehet részt!

A népegészségügyi előírásnak megfelelően csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni táborunkban, akiknek a szülő által kitöltött és aláírt egészségügyi alkalmassági nyilatkozatát rendelkezésünkre bocsájtják az első tábori napon a gyermek átadásakor. Ennek hiányában, a gyermek nem tudja megkezdeni táborozását. A nyilatkozat nem lehet régebbi, mint a tábort megelőző 1 nap. Kérjük, a keltezésnél erre figyeljetek! Az egészségügyi nyilatkozat érvényességéhez orvos felkeresése nem szükséges, kizárólag a szülő aláírása hitelesíti.

ÉRKEZÉS: 7:30-tól 8:45-ig
PROGRAMOK: 9:00-től-15:30-ig
TÁVOZÁS: 15:30-től 16:30-ig

Napi háromszori étkezés, amit a Hajdúsági Étterem ’Gödör’ biztosít számunkra, friss gyümölcs, folyamatos folyadékpótlás: víz, szörp, limonádé.

Az alábbi felszerelést javasoljuk gyermekeitek számára összeállítani (a kiemelten jelölt felszerelés biztosítása kötelező):

  1. naptej
  2. kullancs- és szúnyogriasztó
  3. sapka (Kérjük, a napszúrás elkerülése érdekében ne felejtsétek otthon a sapkát!)
  4. esőkabát (Többnyire nem szokott rá szükség lenni.)
  5. váltás ruha (Ha úgy hozza a helyzet.)
  6. fürdőruha, papucs, törölköző, úszószemüveg
  7. egyéb játékok pl. vízipisztoly, labda, kártya stb.
  8. névvel ellátott kulacs vagy flakon
  9. zokni (A légvárak használatához)
  10. gyógyszer és különleges igények (Amennyiben gyermeked fontos gyógyszert fog szedni a tábor alatt, vagy meghatározott incidensekre gyógyszert tart magánál kérjük okvetlenül jelezd a jelentkezési űrlapon és névvel ellátva add oda nekünk az első találkozáskor!)

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy esténként ajánlott „kullancsvizitet” tartani. (Hiszen a nap nagy részét a szabadban töltjük)

Az elveszett értékekért felelősséget nem vállalunk!

A táborba mobiltelefont és egyéb műszaki cikket (fényképezőgép, laptop, tablet, Nintendo stb.) behozni szigorúan tilos!

Ha szeretnéd lemondani a jelentkezésedet, azt legkésőbb a választott turnus megkezdése előtt két héttel (14 nappal) teheted meg. A lemondási határidő után történő visszalépés esetén már nem áll módunkban befizetést visszatéríteni (indoktól függetlenül).

A lemondást telefonon +36 30 849 6995 vagy Facebook üzenetben tudjuk fogadni. 

Itt tudsz jelentkezni!

Kérjük, mielőtt elküldöd a jelentkezési űrlapot, figyelmesen olvasd el a jelentkezés menetéről szóló tájékoztatónkat, melyet itt találsz!

Kapcsolat

Ha a táborral kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerült, amire az oldalon nem találtál választ, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.

+36 30 849 6995

info@debrecenilegvar.hu

Copyright 2024 – DebrecEni Légvár | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató | Egészségügyi alkalmassági nyilatkozat | Impresszum | Készítette: Kissné Juhász Ágnes